Inloggning och åtkomst

För att använda Appen behöver man ha användarnamn och lösenord. Inloggningsuppgifter skapas av arbetsgivare. Du som användare av den här appen behöver godkänna ditt e-mail.

Aktivera konto

För säker inloggning behöver alla användare en användarnamn och lösenord. Inloggningsuppgifter skapas av din arbetsgivare och skickas direkt till din e-post. Bekräfta ditt mejl adress genom att klicka på bekräftelselänk som följer med inloggningsuppgifter. För att ändra lösenord klicka på glömt lösenord och sedan följ anvisningar.

Tjänsten

Bokning & Schema Online är en del av Bird Vision AB. Tjänsten underlättar schemaplanering för arbetsgivare samt du som användare enkelt kan logga in i den här eller på http://www.bokningoschema.se för att se dina kommande arbetspass. Den här Appen är kostnadsfri på Google Play store och reklamfri. Användare kan tillåta push notiser för att få notifikationer när ett nytt uppdrag delas av arbetsgivare eller andra ändringar.

Språk

För att växla språk till engelska så trycker du på en längst upp till höger. Alla ärande ändras till engelska. Du behöver ej logga ut för att ändra språk.

GPS-koordinationer

Appen använder din GPS-koordinator d.v.s. när du stämplar in eller ut via appen delas din position till administratör av programmet eller din arbetsgivare. Denna funktion är helt frivilligt för användare. Du som användare måste godkänna om du vill dela din position när du loggar in i appen.

Felanmälan och support

Kontakt

Ring eller skicka e-post till oss om du har frågor.

Telefon: 08 21 22 58

E-post : info@bokningoschema.se